Празник на Цветята в Амстердам от Варна

Холандия - Амстердам

Дата: 03-06.05.18


Цена от: 976 лв/човек


4 дни/ 3нощувки

Маршрут

Варна - Айндховен - Амстердам

Програма

Отпътуване от летище Варна в 11.45 с Уиз еър и пристигане в Айндховен в 13:55. Трансфер летище - център Амстердам / от 20 евро на посока с обществен транспорт/.
Около 17:00 - Пешеходна обиколка на Амстердам /Продължителност на екскурзията около 3 часа./ Класическа обиколка на Амстердам, обхващаща най-важните забележителности на Амстердам, протича по следния маршрут: Централна гара, Старата църква (Квартала на червените фенери), Китайският квартал (Най-големият будистки храм в Европа), Новият пазар (Единствената запазена порта от Средновековието), Къщата на Рембранд (Бившият еврейски квартал), Общината, Синият мост над река Амстел, Площад Рембранд (Най-известната картина на Рембранд, направена със скулптури в човешки размер), Плаващият пазар за цветя (Най-големият в Холандия), Средновековното дворче "Бехайнхоф", Галерията на историческия музей, Площад Дам (Двореца Дам, Националният паметник).
Свободно време за вечеря. Нощувка в избрания хотел.

Маршрут

Амстердам и градините Койкенхоф

Програма

Екскурзия с екскурзовод на български език до Койкенхоф - най-красивият пролетен парк в Холандия, който ще ви дари с незабравима разходка из обширни градини от уханни цветя. Посещението на парка става със специален обществен транспорт, който пътува от Амстердам до летище Схипхол, а оттам с друг автобус до самия парк. По пътя се наблюдават удивителни цветни лехи от лалета, зюмбюли и нарциси. Продължителност на екскурзията 5 – 6 часа.

Койкенхоф -най-мащабната цветна градина в света. Разположен между Амстердам и Хага, този парк отваря врати всяка пролет за период от около два месеца /средата на март – средата на май/, когато цъфтят множество нарциси, минзухари, зюмбюли, кукувиче грозде и разбира се – лалета! Всяка година 7 милиона грудки се засаждат на ръка, от които 4,5 млн. лалета в над 100 разновидности.В парка има и орхидеи, рози, лилии, гербери, хризантеми, люляк, азалии и над 250 000 растителни видове. Паркът се състои от най-разнообразни видове градини и градински стилове – английска градина, японска градина, натурална градина, историческа градина и т.н. След връщане-свободно време за разходка из Амстердам. Каналите на града са място, което не трябва да пропуснете. Разходката с корабче е незабравимо преживяване/Цена 13 евро/.

Маршрут

Амстердам и Зансе Сханс

Програма

Полудневна екскурзия с екскурзовод на български език с влак до музея на открито Зансе Сханс. Пътува се с обществен транспорт (20 минути). Това е мястото в Холандия, което многообразно показва холандския начин на живот през 17-18 век. Тук може да наблюдавате как се прави типичното холандско сабо - дървените обувки, които в миналото са се носели от холандците, работещи предимно на полето. Днес те са един от символите на Холандия. Ще видите как се прави и прочутия и толкова вкусен холандски кашкавал и разбира се-ще видите много мелници. Разходката из музея на открито включва посещение на мелница за производство на подправки и горчица, ателие за производство на типични холандски обувки (кломпен), мандра с магазин за кашкавал. Входът за всяка от мелниците е 4 евро. Отпътуване обратно за Амстердам.
Следобед ще имате уникален шанс да отпразнувате Деня на освобождението в Амстердам.
На 5 май цяла Холандия спира, за да отбележи деня на освобождението. На този ден се предава германската войска и Втората Световна война приключва за Холандия.
На този ден цяла Холандия празнува-концерти, спортни събития, известни музиканти и дисководещи, специални събития за децата. Апогея на празненствата е концерта на река Амстел, който се провежда на плаваща платформа в реката. Започва в 21.00 на 5 май.

Маршрут

Амстердам - Айтховен - Варна.

Програма

Трансфер хотел - летище Айндховен /с обществен транспорт или срещу доплащане-индивидуален трансфер/. Полет от Айндховен за Варна 14:25-18:25.
Забележка: Програмата е предварителна и може да бъде променяна.
Допълнителни екскурзии:
• Полудневна Екскурзия до Койкенхоф с екскурзовод на български език - € 55,00 с включени билети за транспорт и входна такса
• дневна екскурзия до Зансе Сханс с екскурзовод на български език - € 33,00 с включени билети за транспорт
Цените за екскурзиите са валидни при мин 10 души.

03.05.2018 - 06.05.2018 - 976 лв.
Пакетните цени са на човек в двойна стая и включват:

  • самолетен билет на авиокомпания Уиз Ер Варна - Айндховен –Варна с летищни такси и един салонен багаж до 10 кг с размери 55 x 40 x 23 см

  • 3 нощувки със закуски в хотел кат.3* с централно разположение

  • медицинска застраховка

  • водач от фирмата организатор при мин 15 души


Цените не включват  • трансфер летище Айндховен-центъра на Амстердам-летище Айндховен/около 20 евро на човек на посока/

  • чекиран багаж до 20 кг- доплащане от 70 евро за двете посоки/подлежи на препотвърждение/

  • Екскурзии по желание с гид на български езикГрадски туристически такси € 2,00-4,00 на човек/ден

  • Доплащане за мед. застраховка за лица над 65 г.

  • Входни такси за забележителностите


 

Съгласно закона за електронната търговия, този сайт е с рекламна цел и съгласно чл. 80 от ЗТ.може да получите повече информация в нашите офиси и офиси на партнъорите ни.